Høstmarked og dansegalla

I år er det 10-årsjubileum for Høstmarkedet på Haglebu. Det skal feires med dansegalla!

Mona Olsen på Haglebu Fjellstue er glad for igjen å kunne invitere til det tradisjonsrike Høstmarkedet på Haglebu, med alt det fører med seg av små og store arrangementer tre dager til ende. Sammen med Haglebu Feriesenter, Haglebu Turistheim og Haglebu Skisenter er de ekstra glade for å ha fått selveste Anne Nørdsti Band som hovedattraksjon på dansegalla lørdag 5. oktober.

– De første årene med Høstmarked hadde vi dansegalla, så dette har vi arrangert før. De siste årene har det vært stand-up lørdag kveld, men i anledning jubileet slår vi til med dansegalla i Skisenteret, forteller Mona.

– I tillegg til Anne Nørdsti Band, skal Tottis spille, sier Mona. Tottis starter dansegallaen kl. 20 og vil spille mellom Anne Nørdsti Band sine sett helt fram til kl. 02.00. Inngang koster 350,- kr og billetter kan kjøpes på forhånd hos Haglebu Feriesenter, Haglebu Fjellstue og YX Eggedal.

– Vi har plass til 350 gjester på dansegallaen og har veldig få billetter igjen per dags dato, legger Mona til. Vil du svinge deg i fjellheimen denne kvelden, bør du altså kaste deg rundt og skaffe billett før de selges ut. Det kan gjøres ved å sende en mail eller ringe til Mona på Haglebu Fjellstue.

– Da kan vi holde av billetter, men de må betales med Vipps, legger Mona til.

Hyggelig på Høstmarkededet.

Hyggelig på Høstmarkededet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mange aktiviteter

Men før dansegallaen går av stabelen, skal det arrangeres litt av hvert annet på fjellet. Det hele starter torsdag 3. oktober fra kl. 17.00 – da åpner teltet som står ved Haglebu Skisenter.

– Klokka 17.30 blir det familieshow med magiker Daniel, disco og salg av pølser, brus med mer. Dette er et familievennlig og alkoholfritt arrangement, og teltet stenger kl. 20. Fra 18.30 til 20.00 er det quiz for voksne i kafeteriaen i Skisenteret. Her har vi alle rettigheter og det er gratis inngang, sier Mona.

Det blir familieshow med trylling torsdag 3. oktober.

Det blir familieshow med trylling torsdag 3. oktober.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Haglebunatten Opp starter ved Skisenteret.

Haglebunatten Opp starter ved Skisenteret.

Fredag 4. oktober blir det rebusløp for hele familien kl. 11.00. For de som føler seg ekstra spreke, arrangeres Haglebunatten Opp kl. 14.00. Her er det både aktiv- og trimklasse, så det kan både være et løp med tidtaking for O2-snappere og en rolig tur for familien og vennegjenger uten tidtaking. Både rebusløp og Haglebunatten Opp har start i Skisenteret, og begge aktivitetene skal premieres fredag.

– Kl. 21.00 blir det moteshow med Søstrene Sisters, Herreavdelingen, Jernia Eggedal og AK Dame- og Herrefrisør, etterfulgt av allsang med Magne, Roy og Jan. Det er gratis inngang og teltet er åpent til kl. 02.00, forteller Mona.

Lørdag 5. oktober er det Høstmarked. Også dette vil foregå i Skisenteret, og markedet er åpent fra kl. 11.00-16.00. Det blir rundt 25 boder, med et rikt utvalg produkter. Hallingeventyr har ulike aktiviteter for barn.

– Vi regner med rundt 2000 besøkende denne dagen, så her blir det liv og røre, avslutter Mona, som håper at også du vil ta turen til Haglebu.

Høstmarkededet arrangeres som et samarbeid mellom Haglebu Fjellstue, Haglebu Feriesenter, Haglebu Turistheim og Haglebu Skisenter.