Guidet tur til Madonnaen for ungdom

Guidet tur til Madonnastatuen på Bjønneskortanatten, 1020 m.o.h. Turen på ca 3 km (én vei) er relativt enkel. Deler av stien er steinsatt av sherpaer fra Nepal. Vi gir deg historien om statuen.

Statuen «Madonna med barnet» er hugget i lys granitt av Turid Angell Eng. Den ble avduket og velsignet sommeren 2009. Den er plassert 100 m utenfor vernegrensa til Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat, og herfra er det storslagen utsikt vestover til Storvatn, Buvatn og Gaustadtoppen, når været tillater det. I sør kan man se Skodøl og Nedalsfjellet, og mot øst Sølandsfjellet.

Vi møtes utenfor turistinformasjonen i Eggedal 15 minutter før turstart, og kjører minibuss til parkeringsplassen ved Madonnastien. Inkludert i prisen er guide, bomavgift og transport. Hele rundturen tar ca 3,5 timer. Du deltar i en liten gruppe på 10-15 personer.

Ha klær med god bevegelighet på deg, og kle deg etter værforholdene. Vi gjør oppmerksom på at det som regel er noe vind på toppen. På føttene har vi behagelige tursko eller joggesko. Ta med deg rikelig med drikkevann, og en matpakke.

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Ved færre enn 10 påmeldte kan aktiviteten bli kansellert, du vil da få refundert innbetalt beløp. Frist for påmelding er 1 uke før. Ta gjerne kontakt med oss når du lurer på noe.

Og husk at du kan ta kontakt med oss for gruppebestilling og private arrangement på andre datoer.

Kontakt

Solveig Gjendem
Daglig leder