Annonse: Kaugerud

Er du klar for en heldigital konferanse?

Torsdag 19. november sendes Sigdalskonferansen Light fra Sandsbråten Panorama. Det blir både spennende gjester og ulike innslag fra Sigdal og Norefjellregionen.

På grunn av Covid-19 bestemte Sigdal Utvikling at Sigdalskonferansen med tema Samfunnsarven utsettes til 2021. Alle de planlagte foredragsholderne for Samfunnsarven har bekreftet at de er klare for neste års konferanse, inkludert Göran Persson.

Men det betyr ikke at denne høsten blir helt fri for konferanse!

Sigdal Utvikling ved konferansegeneral Per Arne Lislien har nemlig planlagt en heldigital konferanse, Sigdalskonferansen Light, som sendes torsdag 19. november fra kl. 18.00. Det blir gratis å følge sendingen.

Studio blir rigget i en splitter ny bolig på Sandsbråten Panorama.

Som vanlig er konferansier Per Skøien klar. Det er også en rekke spennende gjester, og selvfølgelig får vi høre fra husbandet, med tenor Marius Roth Christensen i spissen.

Konferansier Per Skøien er klar.

Konferansier Per Skøien er klar.

Bo – Leve – Skape

– Tema for Sigdalskonferansen Light blir Bo – Leve – Skape. Vi kommer til å være enda tettere på enn det vi har vært tidligere. På mange måter blir dette også en innledning til den store konferansen i 2021. Vi får smakebiter på Samfunnsarven og jeg synes det passer godt at vi starter sendingen med den unge sigdalsjenta Mathilde Haugen, forteller Per Arne.

Han røper også at det vil dukke opp noen navn som ikke står i programmet, og kanskje får vi også med oss en produktlansering denne kvelden.

– Vi håper å vekke følelser og begeistre seerne.

– Gjester som bor, lever og skaper i Sigdal vil sette sitt preg på sendingen. Blant annet får vi høre om den planlagte Via Ferrata-ruten på Andersnatten. Norefjell har også en naturlig plass i årets konferanse. Denne sommeren har vi sett en kjempeutvikling i samarbeidet mellom reiselivet i hele Norefjellregionen, og vi får besøk av både Norefjell Destinasjon og Visit Sigdal. Det blir også spennende å høre fra teknologimiljøet i Kongsberg om hvordan de vil bruke Norefjell som testarena for nye mobilitetsløsninger, sier Per Arne.

Årets Bedrift skal som vanlig kåres og vi vil også få se vinneren av årets innovasjonscamp på Sigdal ungdomsskole.

– Vi gleder oss veldig og håper alle som har mulighet vil følge med på sendingen, avslutter Per Arne.

Program og link til live sending finner du her:

https://www.sigdal.no/arrangement/sigdalskonferansen-light-2020

Skulle du ikke ha anledning til å følge konferansen live, blir det også mulig å se den i ettertid.