Mobilnavigasjon

Firmadetaljer

Nastadborgen er en gjenskaping av borg- og slottskulturen fra det 12. århundre til det 18. århundre. Borgen byr på en reise i europeisk historie, arkitektur, kunst og stilarter.

Nastadborgen er en gjenskaping av borg- og slottskulturen fra det 12. århundre til det 18. århundre. Borgen byr på en reise i europeisk historie, arkitektur, kunst og stilarter. Borgen er bygget opp av Svein Yngvar Dynge, men Fredrik IV regnes som Nastadborgens historiske grunnlegger.

Omvisninger

Besøk Nastadborgen og bli med på en reise tilbake til middelalderen. En guidet tur varer ca. 1 time. Om du ønsker en mer inngående omvisning, er det mulig å bestille en privat visning med borgherre Svein Yngvar Dynge som varer 2 timer.  

Alle visninger organiseres gjennom Visit Sigdal, som setter sammen grupper på opptil 12 personer. Visningsdager er onsdager, lørdager og søndager 11.00, 13.00 og 15.00 mellom 17. juli og 21. august. Etter visning blir det anledning til å kjøpe enkel mat og drikke som kan inntas på borgtaket.

Alle bestillinger må gjøres til Visit Sigdal AS innen kl. 15.00 dagen før.

Selskapslunsj

På fredager kan det arrangeres selskapslunsj for sluttede grupper/selskaper. Lunsjen inkluderer omvisning, samt et smakelig måltid med drikke. Meny kan sendes på forhånd ved forespørsel. Total varighet er ca. 4 timer. Selskapene må bestå av min. 10 personer og maks. 16 personer. Arrangementet starter med visninger, og fortsetter med et måltid i borghallen. Under måltidet vil guiden orientere om borghallens historiske innhold. 

Praktisk informasjon

Parkering: Personbiler må parkere nedenfor middelalderbroen ved Vestbygdveien. Beregn god tid på å gå fra parkering til borgen. Personer med vanskeligheter for å gå kan kjøres opp til borgen før man parkerer ved broen. Se veibeskrivelse på baksiden.

Tilgjengelighet: Grunnet borgens byggestil fra middelalderen, vil det være begrenset tilgang for rullestolbrukere. All ferdsel inne og rundt borgen foretas på eget ansvar. Ta kontakt med Visit Sigdal for mer informasjon. Visninger egner seg ikke i praksis for små barn.

Toalett: Et mobilt toalett er plassert ved borgens driftsbygning.

Priser

Voksen: 

250,- per pers

Barn under 10 år: 

150,- per pers

Samlede grupper over 8 pers: 

200,- per pers

Privatvisning 2 timer:

Pris oppgis på forespørsel

Selskapslunsj: 

Pris oppgis på forespørsel, og vil avhenge av antall personer i selskapet

Bestilling

Alle bestillinger rettes til Visit Sigdal AS. Her avtales også betalingsform. Ved bestilling oppgis navn, ønsket dato og antall personer.

Alle bestillinger må gjøres til Visit Sigdal AS innen kl. 15.00 dagen før.

Harald og Margit Dynges stiftelse ønsker deg velkommen til Nastadborgen

Veibeskrivelse: Fra Eggedal sentrum følger du fylkesvei 287 nord-vest til du ser et skilt mot Vestbygda. Ta av og følg denne veien ca. 3 km til du ser Middelalderbroen (avbildet øverst til høyre på innsiden). Her kan du parkere på parkeringsplassen Borgplassen.

 

 

 

Bedriftsfaner

Besøk oss

Eggedalsveien 1485, 3359 Eggedal Veibeskrivelse

Ring oss

32 71 48 08 Ring nå

Mail oss

post​@visitsigdal.no Send E-post