Annonse: Kaugerud

Holmvassløpet 2021 – en ny opplevelse

Holmvassløpet 2021 blir nok annerledes enn det du er vant til, men det kommer til å bli gjennomført!

Tone Besserud fra Eggedal IL holder kortene tett til brystet når det gjelder selve gjennomføringen av arrangementet, men gladmeldingen er allikevel ikke til å ta feil av:

– I år kommer vi til å gjennomføre Holmvassløpet for 45. gang!

Men hun er også klar på at folk kan vente seg en ganske annen type arrangement enn de er vant til. Bakgrunnen er selvsagt koronaen og at man skal unngå å samle for mange mennesker. Og det pleier ikke å være så rent få som går det 25 km lange turløpet fra Haglebu til Tempelseter. Rekorden er fra 2018, da hele 2183 personer deltok.

– Vi kommer tilbake med detaljer rundt selve gjennomføringen av arrangementet i år, påmelding og hvordan du kan få godkjent deltakelse. Men det blir både premiering og uttrekkspremier, forteller Tone.

Holmvassløpet 2020 måtte dessverre avlyses på grunn av koronapandemien. Avgjørelsen var tung å ta, men Eggedal IL er ikke i tvil om at de gjorde rett.

Sammen med resten av dugnadsgjengen i Eggedal IL vet Tone at mange savnet Holmvassløpet i fjor, og gleder seg over at folk igjen kan nyte den vakre naturen i fjellet.

– Vi føler fortsatt at det var helt riktig å avlyse i 2020. Siden da har vi sett fram til 2021, og derfor er vi så glade for å kunne si at det blir Holmvassløpet i år! Folk kan bare glede seg til å få vite mer, så her er det bare å følge med, avslutter Tone lurt.