Markedsdag i Prestfoss lørdag 11. juni – vil du ha stand?

Endelig kan det arrangeres markedsdag i Prestfoss igjen! Nå kan du melde på din bedrift, lag eller forening om du ønsker å ha stand, men vær rask om du vil sikre deg plass.

Markedsdagen i Prestfoss har vært en suksess siden starten, et samlingspunkt for utstillere og publikum, store og små. I år blir det markedsdag i Prestfoss, utenfor Sigdalsenteret, for sjuende gang. De siste par årene har arrangementet utgått pga. Covid-19.

Derfor er gleden ekstra stor over at folk igjen kan møtes til en hyggelig markedsdag. Nytt i år er at Sigdal Utvikling tilrettelegger for samarbeid mellom aktørene i handelsstanden i hele bygda – med markedsdager fra Haglebu i nord til Nerstad i sør. Tidligere i vår ble den tradisjonelle Vårdagen gjennomført på Sigdal Maskinforretning og til høsten, 8. oktober, er det igjen klar for Høstmarkedet på Haglebu. Men nå er det markedsdag i Prestfoss som står for tur!

Her er informasjon om dagen fra Sigdal Utvikling:

Velkommen til markedsdag i Prestfoss lørdag 11. juni kl. 11.00-16.00!

Vil du sikre deg stand?

En markedsplass er på ca. 3x3 meter for næringsdrivende og vil i år koste kr. 1000,- eks. mva. Er du medlem i Sigdal Utvikling AS (tidligere Prestfoss Handels- og næringsforening, Sigdal Industriforening, Visit Sigdal, Sigdal – Eggedal skogeierlag og Sigdal og Eggedal bondelag), får du halv pris – altså kr. 500,- eks. mva. 

Det er gratis for organisasjoner og lag, men de må da stille med en aktivitet. Det holder ikke med «bare» loddsalg, da det er ønskelig med mest mulig «liv og røre». 

Husk at alle utstillere må ha med alt de trenger på standen selv; bord, stoler, telt, skjøteledninger osv. Trenger du strøm må vi få beskjed om dette ved påmelding. 

Handelsstanden i Sigdal samarbeider om denne Markedsdagen og vi i Sigdal Utvikling er med å bistå i planleggingsarbeidet. 

Har du spørsmål eller ønsker å booke standplass, ta kontakt med oss på post@visitsigdal.no. Book plass så raskt som mulig!

Slik så det ut på markedsdagen i 2019