Musikalperler i Eggedal

Eggedal sangkor ønsker alle velkommen til en stor, flott konsert den 25. mai med innslag fra hele 13 populære musikaler.

Den 25. mai klokken 18:00 er det dekket til en stor, flott konsert i Eggedal samfunnshus med Eggedal sangkor. - Vi ønsket å gjøre en annen type oppsetning, og slik startet ideen til musikalperler, forteller Sissel Merete Bjertnes Larsen.

Hun meddeler at det blir perler fra 13 forskjellige populære musikaler, og noen eksempler er: Sound of music, Les Misérable, Chess, Annie og Greese.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Vi har sydd sammen en flott konsert sammen med vår dyktige dirigent og sanger Marit Sehl, pianist og arrangør Petter Anthon Næss, og sanger Erling Ellingsen, forteller Sissel Merete. - Marit og Erling vil også synge duett fra Chess. Dette blir en flott konsert!

For noen år siden hadde de ABBA, men Sissel Merete mener at dette blir annerledes, siden de nå har leid inn sanger, musiker og lys. Arrangementet er også større.

Eggedal sangkor øver hver mandag 18.30-21.00 på Eggedal skole, og tar med glede imot flere sangere. De er fordelt i bass, tenor, alt og sopran. Sissel Merete forteller at de har ordnet alt av rekvisitter selv, men at sangen er det viktigste.

- Om alt går bra kommer vi helt sikkert til å prøve en slik konsert flere ganger! Alle er hjertelig velkomne, avslutter hun.