Søk til Sigdal!

Nå frir Sigdølingene til byfolk som drømmer det gode liv på landet. – Bruk jula på å gjøre noe med den drømmen: Søk på en av de 25 ledige jobbene vi har i Sigdal, inviterer ordfører Tine Norman.

Ordføreren i Sigdal er på frierføtter og har med seg bilder av et snøsikkert og vintervakkert Sigdal sammen med 25 ledige jobber i veska. – Offentlig og privat sektor gjør et felles løft for å få folk til å jobbe og aller helst flytte til Sigdal. Vi vil ønske familier og andre velkommen til det gode livet på landet, smiler ordføreren.

- Vi vil ønske familier og andre velkommen til det gode livet på landet, smiler ordføreren.

- Vi vil ønske familier og andre velkommen til det gode livet på landet, smiler ordføreren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Overraskende mangfoldig
Design, mekanikk, ledelse, bygging eller pleie – nesten uansett hva du kan, finnes det jobb til deg i Sigdal.  – Det er et overraskende stort mangfold av spennende jobber vi kan tilby i Sigdal nå, sier prosjektleder for tilflyttingsprosjektet Hilde S. Grønhovd i Buskerud Næringshage.

– Med å samle opp og lyse ut så mange forskjellige stillinger samtidig håper vi at to partnere kan finne hver sin jobb – og dermed vurdere å ta med seg flyttelass og familie til denne vakre kommunen, forklarer Grønhovd.

Alle de ledige stillingene ser du her: Ledige stillinger.

 

– Ja, det finnes boliger!
Sigdølingene er opptatt av å se hele mennesket – og skjønner at ingen vil komme flyttende til bygda hvis det ikke også er boliger tilgjengelig. – Vi har derfor samla sammen noen utleieboliger – og lagt ut informasjon om dem i samme portal som stillingene.

Boliger til leie ser du her: Boliger til leie

– Det skal senke terskelen for å teste ut Sigdal, og gi folk tid til å finne ut om de vil kjøpe eller bygge seg et hus etter hvert, sier Grønhovd håpefullt.

Har du hytte i Sigdal, er det også mulig å bosette seg der fast, ved at den omdisponeres til permanent bolig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spørsmål? Ring ordføreren!
Ordfører Tine Norman står selv i bresjen for kampanjen. Hun oppfordrer de som vurderer å sette kursen mot Sigdal til å ringe henne om de lurer på noe. – Jeg vil gjerne være en god ambassadør for bygda mi, og jeg kjenner både folk og næringsliv godt – så jeg kan svare på spørsmål om smått og stort, slår hun fast.   

Inspirert av Vang i Valdres
Ideen om den felles stillingsutlysningen fikk Sigdølingene fra Vang i Valdres der de har gjort noe liknende med stor suksess. – Denne ideen tok vi med oss etter å ha vært i Valdres på studietur, og nå er jeg veldig glad for at vi setter den ut i live. – Dette må vel være den beste julegaven du kan gi familien din? avslutter den entusiastiske ordføreren.

Lenke til de ledige stillingene: https:/ /www.sigdal.no/ledige-stillinger

For kommentarer og spørsmål, kontakt:
Ordfører Tine Norman 917 66 187, Sigdal kommune
Prosjektleder Hilde S. Grønhovd 920 63 733, Buskerud Næringshage