Vil du ha stand på Eggedaldagen?

Lørdag 23. februar er det igjen klart for Eggedaldagen. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen om du ønsker å ha stand.

Eggedaldagen er en markeds- og aktivitetsdag midt i Eggedal sentrum for hele familien. I vinterferien i fjor ble dagen arrangert for første gang, og det ble raskt klart at denne suksessen måtte gjentas. Derfor inviterer vi igjen til Eggedaldagen. Datoen er lørdag 23. februar fra kl. 11-16.

Sjelden ser man slikt yrende liv i Eggedal sentrum vinterstid. Hele området forvandles til en spennende og innholdsrik markedsplass, med boder, stands, konkurranser og aktiviteter. Tilbudet er mangfoldig, og både store og små kan finne noe som passer for dem.

Det er fortsatt noen ledige plasser igjen dersom du eller din bedrift ønsker å ha stand. Dette er en flott mulighet til å nå både lokalbefolkning og fritidsbeboere i og rundt Eggedal.

3686

Har du en hobby?

Eggedaldagen skal gi både små og store aktører mulighet til å vise og selge sine produkter og tjenester. På Eggedaldagen skal det være rom for alle, enten du kommer fra en stor og etablert bedrift, eller har en virksomhet «på si» som du vil vise fram.

Har du en hobby der du produserer saker og ting som folk kan ha glede av, hvorfor ikke prøve å selge det på Eggedaldagen? Om du strikker, hekler, syr, jobber med treverk eller andre materialer, er du velkommen til å ha en liten stand på Eggedaldagen. For deg som driver i det små, koster det 500 kr for standplass.

5176
Artikkelen fortsetter under annonsen
5177

Vil du ha stand?

Ønsker du å ha stand på Eggedaldagen, ta kontakt med Sondre Nygård på e-post sondre@nygreklame.no eller tlf. 902 03 398 for praktisk informasjon.