Bedriftsnyheter

Hytte til salgs

Hytte i Rislelia Tempelseter - Lys, trivelig hytte med flott utsikt og lang solgang.

Med en meget smart planløsning er hytta i Rislelia en families hyttedrøm! Hytten har vestvendt beliggenhet og flott utsikt.

LAST NED PROSPEKT

SE FINN.no ANNONSE

Hytta har vestvendt beliggenhet på ca 820 moh med lang solgang og flott utsikt til fjellene opp for Tempelseter, Eggedal og Eggedals-fjellene. Det er preparerte løyper nær hytta som bringer deg opp på snaufjellet ved Istjenn eller mot Gamlesetra og rett inn i hjertet av Norefjell med høyder helt opp i 1466 moh. Løypenettet går mot Istjenn, Høgevarde, Haglebu, men også i mer skjermet terreng mot Gamlesetervannet, Djupsjøen og alpinanleggene på Norefjell. Det er ca 2 km opp til skitrekket på Tempelseter. Det er også flott turterreng om sommeren med merkede gangstier og flere vann hvor det kan løses fiskekort. 

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst: 
Fra Oslo-området, Østfold og Vestfold kjør til Drammen, Hokksund, Åmot, forbi Blaafarveverket, gjennom Sigdal til Eggedal sentrum. Ta av til høyre mot Tempelseter. Fra bommen kjør ca 1 km og ta til venstre inn Risleliveien. Kjør videre ca 300 m. ta første vei til høyre. Hytta ligger på høyre siden av veien. Se skilting, også selgers skilt. Avstanden med bil fra Oslo er ca 2 t. og fra Drammen ca 1,5 t.

Tomt: 
Totalt 1018 kvm. Eiertomt. Det er opparbeidet stikkvei inn på tomten og tomten er opparbeidet med stedlige masser. Den er flatt rundt hytta ellers er den i skrått terreng. 

Innhold

Stue/kjøkken, 3 soverom, to bad, bod/teknisk rom, gang / vf og hall. I tillegg kommer delvis overbygde og delvis åpne terrasser. Terrasser inkl. inngangsparti er på 58 kvm. Det er tilrettelagt for «kryp in hems» på hytten og det er plass for oppføring av anneks på tomt. 

Standard

Himlinger har skyggepanel. Vegger har glattpanel med unntak av stort bad som har fliser på vegg. Badstue har ubehandlet granpanel på vegger. Gang/hall og badene har fliser på gulv, mens bod/teknisk rom har betonggulv. Det er varmekabler i stue/kjøkken, gang/hall og badene. Soverommene har panelovner. Stue/kjøkken har enstavs eikeparkett og soverommene har trestavs eikeparkett.  Alle gulv, vegger og himlinger er behandlet.
Innvendige vegger har 10 cm isolasjon.


Soveromsdører og baderomsdører er 3-speils, formpressede og hvitmalte. Fra hall til terrasse er det dobbelt glassdør.  Vinduer og terrassedører er hvitmalt innvendig som utvendig. 

Stue har røstet tak, peisovn fra Nordpeis type Duo 2. Kjøkken er fra Sigdal kjøkken. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. 

Stort bad har Alterna dusjhjørne 90 x 90 cm, 120 cm baderomsmøbler fra Linn Bad med speil og lys og vegghengt toalett. Lite bad har 60 cm baderomsmøbel fra Linn Bad med speil og lys, Dusjkabinett 91 x 91 cm type Marco Fjord og Ifø WC. Badstue har benker, badstueovn, trelemmer på gulv og badstuedør i sotet glass.

Senger og garderobeskap på soverommene er ikke inkludert, men kan leveres etter nærmere avtale.

Bod/teknisk rom har 200 l varmvannsbereder type OSO Super Expansion samt 1 Magnetventil på hovedledning med bryter.

Det er skjult elektrisk anlegg med bl.a. strømuttak på veranda, ved inngangspartiet og utvendig målerskap. Det er downlights i gang/hall, vindfang og på bad. Det er spotlights i kjøkken/stue og på lite bad. Utvendig er det lamper på terrasse, men downlights over inngangsparti. Hytta har frostsikker utekran.

Oppvarming: 
Det er varmekabler i stue/kjøkken, hall, gang/VF og badene. I stue er det peisovn type Nordpeis Duo 2 med synlig stålpipe.

Vei, vann- og kloakkforhold: 
Det er bilvei helt frem til hytta fra Tempelseterveien. Vann og avløp er tilknyttet Tempelseter Vann- og Avløpsselskap AS.

Stikkledning fra hovedledningsnettet til hytta er hytteeiers ansvar.

Offentlige forhold: 
Hytta ligger i et område regulert for hyttebebyggelse. Reguleringskart med bestemmelser er vedlagt prospektet.

Diverse: 
Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet er betalt av selger. 

Årlig avgift for vann og avløp er kr.6.350,-.

Avgift for bruk av Tempelseterveien er kr. 950,- pr. år eller kr 60,- pr. passering. 

Det er en engangsavgift på kr 2.000,- for å knytte seg til veien inn i hyttefeltet. Årsavgiften er kr 300,-. Avgiften for sideveiene inn til hyttene er foreløpig ikke bestemt, men antas avklart i løpet av året. Avgiften vil bli fordelt på antall hytter i området.

Årlig avgift til Eggedal Turlag for løypepreparering er kr 800,-.

Det er eiendomsskatt i Sigdal kommune. Skattesatsen er 2 promille beregnet ut fra fakta om eiendommen. Når det gjelder areal på bygninger, tar et utgangspunkt i bruksareal. Vurderingselementer er utvendig besiktigelse og beliggenhet (soneinndeling). På Sigdal kommunes hjemmeside finnes en mer detaljert beskrivelse av forholdene vedrørende eiendomsskatt. Avgiftene kan reguleres.

Utgifter/avgifter: 
Kommunale avgifter kr 989,- pr år.

Omkostninger: 
Dokumentavgift til staten 2,5 % av tomteverdien. Tinglysningsgebyr for skjøtet på kr 525,-. Tinglysningsgebyr for pantobligasjoner kr 525,- pr dokument. Utskrift grunnbok kr 172,-. På basis av ovenstående blir omkostningene for kjøper kr 14.472,-. Det tas forbehold om endringer av offentlige gebyrer.

Visning: 
Etter avtale med Torgeir Frøyse tlf.: 95 93 78 64.

Overtagelse: 
Etter nærmere avtale.