Mobilnavigasjon

Firmadetaljer

Hyttefix er en lokal bedrift som holder til i Eggedal, vi tilbyr hytteservice og vaktmestertjenester for hytteeiere og fastboende i Norefjellregionen.

 

Kan du tenke deg å komme frem til en hytte… som er oppvarmet – med lunk i peisen, kjøleskapet fylt opp – der trappen og taket er ny måket? Da tar du kontakt med oss.

Vår hytteservice tilbyr alle tjenester og tiltak du som hytteeier og bruker kan trenge. Både når du ikke bruker hytta – før du kommer og etter du har reist.

Vi sørger f.eks for jevnlig tilsyn av hytta. Slik tar du vare på verdiene. Skader og vedlikeholdsbehov oppdages og kan utbedres raskt. Har du glemt å slå av kaffetrakteren, eller glemte du å lukke vinduet? Da kan vi ta en tur og fikse det.

Trenger du snømåking? Vi sender deg bilde av snøforholdene – så får du vurdere om vi skal finne frem skuffen og gjøre arbeidet for deg. Kanskje du har mindre vedlikeholdsarbeid som skal gjøres? Vi har fagbrev som tømrer og fikser derfor det meste. Er det større prosjekter kan vi videreformidle kontakt til lokale håndverkere og entreprenører.

 

Våre tjenester er:

- Ettersyn, nøkkelbank og utlevering av nøkler.

- Vedlikehold av torvtak.

- Øvrige tjenester inkludert vedlikehold av pumpestasjoner.

___________________________________________

 

 

Bedriftsfaner

Besøk oss

Tempelseterveien 230, 3359 Eggedal Veibeskrivelse

Ring oss

924 45 459 Ring nå

Mail oss

post​@hyttefix.no Send E-post

Utforsk mer

www.hyttefix.no Besøk nettside