Nedre Eggedal Hyttemøbel

Mobilnavigasjon

Firmadetaljer

Nedre Eggedal Hyttemøbel as har siden 1963 produsert solide møbler til hus og hytte.

På N. Eggedal hyttemøbel legger vi all vår flid i produksjonen av innredning til både hus og hytte. Vi har tatt vare på grunnregelen etter Hans Strandbråten om at våre produkter skal være av ypperste kvalitet, solide, funksjonelle og ikke minst passe inn i omgivelsene.

Siden kvalitet er et av våre strenge krav ved produksjon, produseres våre produkter av førsteklasses furu. Melaminplater benyttes derimot oftest innvendig i skrog for å oppnå best helhetlig resultat. Ønsker du å benytte furu i komplett i alle deler gjør vi selvfølgelig dette.

Vi har ivaretatt gamle håndverkstradisjoner, selv om moderne maskiner benyttes i produksjonen. Vi tegner våre kjøkken og bad i 3D-program, noe som gjør helhetsinntrykket lettere ved valg av ulike tilbehør og løsninger. Vi behersker de aller fleste maleteknikker og benytter moderne og populære teknikker som antikkmalt, aldringsmalt og laserte overflater, i tillegg til tradisjonelle metoder som maling, beis og lakkering.

Kom gjerne innom med en skisse med mål og eventuelle ønsker og behov eller send en e-post til eggedal@hyttemobel.no. Vi gjør alt for å tilpasse din nye innredning nettopp deg og dine ønsker. Hos oss er det ingen begrensninger når det gjelder valg av farger eller løsninger. Vi lager dine nye produkter akkurat slik du ønsker, og får tak i den fargen du vil ha på din nye innredning.

Vi gjør vårt ytterste for å tilfredsstille dine behov og ønsker. 
Valget er ditt!

Besøk oss gjerne i vårt utsalg i Nedre Eggedal (Sigdal kommune, Buskerud) hvor vi har utstilt flere innredninger.

Våre åpningstider er:

Mandag til fredag:          07.00 – 15.30

Ønsker du å treffe oss utenom disse åpningstidene er det bare å ringe oss for å avtale et møte.

Bedriftsfaner

Besøk oss

Eggedalsveien 69 3358 Nedre Eggedal Veibeskrivelse

Ring oss

901 09 471 Ring nå

Mail oss

eggedal​@hyttemobel.no Send E-post

Utforsk mer

www.eggedal.as Besøk nettside