Høstkonsert i Eggedal kirke

Endelig kan vi ønske velkommen til høstkonsert i Eggedal kirke med den internasjonalt prisvinnende fiolinisten Miriam Helms Ålien fra Alta, som faktisk har røtter og halve familien sin i Eggedal.

Denne konserten skulle egentlig ha funnet sted i november i fjor, men ble utsatt pga koronarestriksjoner.

Miriam begynte å spille fiolin i 6-årsalderen. Etter debuten i 8-årsalderen har hun vært solist med en rekke orkestre i Norge, Danmark, Tyskland, Israel, Italia, Russland og Tsjekkia. Hun begynte på musikkstudier ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo, før hun dro til Tyskland der hun studerte ved musikkhøyskolene i Berlin, München og Kronberg Academy, hos Prof. Ana Chumachenco. Hun har vunnet en rekke internasjonale priser, bl.a. Prinsesse Astrids Musikkpris og Kocian Laureate Grand Prix, og hun ble nylig nominert til Den Norske Solistpris. Miriam Helms Ålien spiller på en helt spesiell Antonio Stradivarius-fiolin fra 1689 med navnet
"The Ragin Strad", som er utlånt til henne fra ASAF.

Med seg har hun pianisten Ole Christian Haagenrud, også han anerkjent som en av de fremste unge musikere i Norge. Sammen spiller de et variert og morsomt program med klassiske perler av bl.a Grieg, Gershwin, Massenet og Beethoven.

Konserten varer i ca. 70 min.

Billetter kan kjøpes hos:

  • YX Eggedal
  • Coop Marked Nedre Eggedal

Eller ved å Vippse til 41190695 (oppgi navn og antall).

Billetpris:

Voksne: 250,- kr pr. stk.
Barn under 18 år: 150,- kr pr. stk. 

Eventuelle restplasser selges ved inngangen.